
Celková doba
Prep: 15 min. Cook: 10 min./batch

Porce
4 porce
Miluji sendvič Reuben, a tak jsem zkusila stejnou klasickou náplň v pizzové kapse místo na žitném chlebu. Tato příruční večeře je u nás doma velkým vítězem. -Nickie Frye, Evansville, IN
Recommended
Ingredience
- 1 trubička (13,8 uncí) chlazené pizzové kůrky
- 4 plátky švýcarského sýra
- 1 šálek propláchnutého a dobře okapaného kysaného zelí
- 1/2 libry vařeného hovězího masa nakrájeného na plátky
- Salátová zálivka Thousand Island
Postup přípravy
- Předehřejte fritézu na 400 °C. Na lehce pomoučeném povrchu rozválejte těsto na pizzu a rozložte ho do čtverce o straně 12 palců. Nakrájejte na 4 čtverce. Na polovinu každého čtverce diagonálně položte 1 plátek sýra a čtvrtinu kysaného zelí a hovězího masa do vzdálenosti 1/2 cm od okrajů. Přeložte 1 roh přes náplň do protějšího rohu a vytvořte trojúhelník; okraje přitlačte vidličkou, aby se uzavřely. Na vymaštěný plech ve fritovacím koši položte v jedné vrstvě 2 calzony.
- Smažte dozlatova 8-12 minut a v polovině vaření kuře obraťte. Podávejte se salátovou zálivkou.
Tip do kuchyně
- Při našem testování jsme zjistili, že se doby přípravy u různých značek fritéz výrazně liší. V důsledku toho jsme uvedli širší rozmezí doporučených dob vaření, než je obvyklé. Začněte kontrolovat první uvedenou dobu a podle potřeby ji upravte.
Výživová fakta
1 calzone: 430 kalorií, 17g tuky (6g nasycené tuky), 66mg cholesterol, 1471mg sodík, 49g sacharidy (7g cukry, 2g vláknina), 21g bílkoviny.