Reuben calzones v horkovzdušné fritéze

6 Komentářů k receptu

Celková doba

Prep: 15 min. Cook: 10 min./batch

Porce

4 porce

 
Miluji sendvič Reuben, a tak jsem zkusila stejnou klasickou náplň v pizzové kapse místo na žitném chlebu. Tato příruční večeře je u nás doma velkým vítězem. -Nickie Frye, Evansville, IN

Ingredience

  • 1 trubička (13,8 uncí) chlazené pizzové kůrky
  • 4 plátky švýcarského sýra
  • 1 šálek propláchnutého a dobře okapaného kysaného zelí
  • 1/2 libry vařeného hovězího masa nakrájeného na plátky
  • Salátová zálivka Thousand Island

Postup přípravy

  1. Předehřejte fritézu na 400 °C. Na lehce pomoučeném povrchu rozválejte těsto na pizzu a rozložte ho do čtverce o straně 12 palců. Nakrájejte na 4 čtverce. Na polovinu každého čtverce diagonálně položte 1 plátek sýra a čtvrtinu kysaného zelí a hovězího masa do vzdálenosti 1/2 cm od okrajů. Přeložte 1 roh přes náplň do protějšího rohu a vytvořte trojúhelník; okraje přitlačte vidličkou, aby se uzavřely. Na vymaštěný plech ve fritovacím koši položte v jedné vrstvě 2 calzony.
  2. Smažte dozlatova 8-12 minut a v polovině vaření kuře obraťte. Podávejte se salátovou zálivkou.
Tip do kuchyně
  • Při našem testování jsme zjistili, že se doby přípravy u různých značek fritéz výrazně liší. V důsledku toho jsme uvedli širší rozmezí doporučených dob vaření, než je obvyklé. Začněte kontrolovat první uvedenou dobu a podle potřeby ji upravte.

Výživová fakta

1 calzone: 430 kalorií, 17g tuky (6g nasycené tuky), 66mg cholesterol, 1471mg sodík, 49g sacharidy (7g cukry, 2g vláknina), 21g bílkoviny.